Sphero Indi -luokkapakkaus

(kuva: sphero.com)

Setti sisältää 8 robottiautoa. Sphero Indi on helposti lähestyttävä oppimisrobotti, joka soveltuu parhaiten 1.-2. -luokkien oppilaille. Robotin sisäänrakennettu värianturi sekä värikortit mahdollistavat ohjelmointitaitojen leikinomaisen harjoittelemisen myös ilman päätelaitetta tai ohjelmointisovellusta. Oppilaat voivat esimerkiksi rakentaa mukautettuja sokkeloita, ratkaista pulmia ja hallita robotin ajamista.

Robottien avulla voidaan harjoitella myös ohjelmoinnin alkeita Sphero Edu Jr –sovelluksella.

Katso esittely

Matatalab Pro Set (8 kpl)

Matatalab Pro Set on ruuduton ratkaisu ohjelmoinnin alkeisharjoitteluun. Se soveltuu parhaiten 1.-2. -luokkien oppilaille. Setin avulla voidaan harjoitella ohjelmoinnin perusteita käytännöllisellä, hauskalla ja interaktiivisella tavalla. 

Katso esittely

Lego Spike Essential (14 kpl)

(kuva: lego.com)

SPIKE Essential sisältää 5 oppimisjaksoa, joista kukin koostuu 8 oppitunnista (á 45 minuuttia), jotka noudattavat opetussuunnitelmaa. Jokaista oppituntia varten on saatavana kattavat tuntisuunnitelmat sekä kielitaidon ja matematiikan lisätehtäviä. Spike essential soveltuu parhaiten 3.-6. -luokkien oppilaille.

Oppimateriaalit löytyvät Lego Spike –sovelluksesta. Sovelluksen voi ladata laitteelle tai käyttää selaimen kautta (web app).

Katso esittely

Lego Spike Prime (14 kpl)

(kuva: lego.com)

Prime on oppimistyökalu 6.–9. luokan oppilaille. Se kannustaa oppilaita ajattelemaan analyyttisesti ja ratkaisemaan ongelmia leikkisien oppimistehtävien kautta. Helpoista perustason projekteista rajattomiin suunnittelumahdollisuuksiin. 45 minuutin oppitunneille sopivat materiaalit sisältävät innostavaa taide- ja tiedetaitojen sisältöä. Lego Spike –sovelluksesta sekä verkosta löytyvät kattavat tuntisuunnitelmat ja interaktiivinen tukimateriaali antavat opettajalle kaiken tarvittavan tuen.

Katso esittely

Green screen –välineistöä kuvaamiseen

Välineistöstä löytyy kaikki tarvittava kuvaamiseen oppilaiden kanssa. Koulu voi lainata kokonaisen kuvausvälineistön tai esimerkiksi pelkän screenin.

  • Elgato pop-up green screen  (148 x 180 cm)
  • Green Screen, ripustettava (3 x 2 m)
  • iPad (2 kpl)
  • tukeva kuvausjalusta iPadille
  • Mikrofonit (suuntamikrofoni, 2x nappimikrofoni)